Logo Nyhed

FOTOGRAF SEERUP har over 50 års erfaring med børnefotografering. Firmaet blev startet i 1952 af Flemming Seerup, som med hans milde væsen havde en fantastisk evne til at omgås børn og opnå deres fortrolighed. Derfor blev firmaet hurtigt kendt for at lave gode naturlige børneportrætter i en rolig og afslappet atmosfære.

Disse traditioner er holdt i hævd, og vi gør fotograferingen til en sjov og god oplevelse for både børn og voksne. På grund af vores store erfaring med børnefotografering bliver fotograferingen afviklet langt nemmere, end de fleste havde forestillet sig. Vi tager altid flere billeder end vi skal bruge af børnene, så vi kan udvælge de bedste.

Tiden har ikke stået stille – det har vi heller ikke. I de senere år har firmaet gennemgået en rivende udvikling, hvor vi er gået over til ny teknik, så vi er i stand til at levere endnu bedre billeder, og forældrene kan i dag vælge mellem sort/hvid eller farve. Både sort/hvid og farve kopieres med en flot blød udtoning.

Vores målsætning er kort og godt at lave glade børneportrætter i den bedste kvalitet. Det har vi gjort i over 50 år - og det bliver vi ved med.

CVR: 27 62 84 94
Webdesign © Helnæshus Grafisk